6 september 2024
19:30

Hagunda IF (D2)

Referat: IFK Dannemora/Ö (D2) - Hagunda IF (D2)

Premiärmatch i ett fullsatt Österby som och sporthall med två laddade lag som satte full fart från första bytet, det var två lag som ville mycket och utdelningen för Hagunda kom genom premiärmålskytt Vera Vannar med assist av Amanda Pettersson.
Spelet böljar fram och tillbaka och det byts målchanser och kvitteringen kommer genom, ska det visa sig, tremålskytt Emma Westerlund strax innan första periodpausen.
Andra perioden fortsätter i ett högt tempo med massor av vilja på plan och D/Ö tar ledningen men denna gång är det Hagundas tur att kvittera strax innan paus genom ett fint mål av Ida Skeri med assist av Thilda Spännare.
D/Ö tar ledningen med 3-2i tredje perioden och en vild jakt på kvittering börjar från Hagundas sida och vid en tilltrasslad situation vid mål tilldöms Hagunda en straff.
Årets första straff tas av Signe Dage’rus och den sitter säkert i mål!
Rättvist slutresultat med tanke på matchbilden, det var dock oerhört nära tre poäng när Kertin Eriksson drar på ett skott i ribban strax innan slutsignalen.
Fantastiskt roligt med mycket publik, en fullsatt läktare, och två kämpande lag som gjorde upp på ett sjysst och bra sätt!